> ## Documentation Index
> Fetch the complete documentation index at: https://superofficeas-worktree-351-fix-webapi-escaped-anchors.mintlify.site/llms.txt
> Use this file to discover all available pages before exploring further.

# Slette et firma og tilknyttede data

> Slette et firma og tilknyttede data

1. Klikk på **Oppgave**-knappen (<i class="ph ph-dots-three-circle-vertical" aria-hidden="true" />) øverst til høyre på firmakortet. Velg **Slett** fra menyen.

2. I dialogboksen **Slett firma** klikker du på **Ja** for å bekrefte at du vil slette firmaet.

   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se [Slette elementer i SuperOffice CRM][1].

   [1]: ../basics/deleting-elements

<Note>
  Du kan [gjenopprette firma og personer][1] som er slettet ved en feiltakelse, enten av deg selv eller en annen bruker. Slettede firmaer og personer oppbevares som standard i papirkurven i 14 dager. Etter denne perioden slettes de permanent.
</Note>

[1]: ../basics/deleting-elements#restore
